AKTUELLT

Vi uppdaterar vår hemsida och därför kan störningar förekomma och ev är inte alla aktiviteter mm uppdaterat. Vid frågor ring oss!

 

Träningsläger

Vi erbjuder er och er idrottsförening hela paketet!
Vi har boendet, träningslokalerna för både gym och simning, lokaler för föreläsning, poolbar där vi kan servera frukostbuffé och mat. Vi har även mycket goda samarbeten med näringsidkare för evenemang och utflykter men även när det kommer till mat!

På Kapelludden har vi i dagsläget 25st fullutrustade  6 bäddars stugor/lägenheter bara ett stenkast från badstranden och härlig natur. Här kan ni spendera hela träningslägret med stor variation!

Sommaren 2018 hade vi Åkersberga Simsällskap här under en hel vecka! Boende i stugorna, 4 simpass per dag varvat med härliga utflykter och annan träning. Vi samarbetade denna gång med restaurang Verandan i Borgholm samt Eventgrabbarna.

Soichiro Hosokawa, ledare Åkersberga Simsällskap- ”Boendet och servicen såväl i logi och i badhuset var fantastiskt! Maten som serverades på restaurang Verandan i Borgholm var super! Vi uppskattade närheten till allt!”